TRABZON / AKÇAABAT - Çiçeklidüz İlkokulu

Kadem KABA - Sınıf Öğretmeni

Kadem KABA

10.02.1982 tarihinde Akçaabat’ta doğdu. Sırası ile Akçaabat Merkez İlkokulu, Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu, Akçaabat Lisesi Ve KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği bölümünü bitirdi.

2003 yılında Erzurum ili Karayazı İlçesi Anıtlı Köyü İlkokulunda göreve başladı.  Sırası ile Pasinler Altınbaşak İlkokulu ve Pasinler İbrahim Hakkı İlkokulunda Görev Yaptıktan sonra 2011 yılında Trabzon İline atandı.  Burada da Demirci İlkokulu Ağaçlı İlkokulu ve halen görevde bulunduğu Çiçeklidüz İlkokulunda çalıştı. 2012 yılında eğitime tekrar açılan Çiçeklidüz İlkokulunda müdür vekilliği yaptı.

Aynı zamanda KTÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencisi olan Kadem KABA, evli ve 2 çocuk babasıdır.